Klaus Iohannis a anunțat într-o declarație de presă că va solicita premierului Orban și ministrului de Interne să revină asupra acordului MAI-BOR cu privire la lumina de Înviere.

Klaus Iohannis a susținut o declarație de presă, înaintea ședinței cu reprezentanții Guvernului, privind măsurile care se impun în contextul Prelungirii stării de urgenţă. Președintele solicită Guvernului să revină asupra acordului încheiat cu Biserica Ortodoxă de a permite cetățenilor să meargă la biserică.

Principalele declarații:

  • Din păcate nu avem niciun motiv de relaxare. Avem de ieri până azi 20 de persoane care au murit, avem 340 de persoane în plus infectate. Nici vorbă de relaxare
  • Ca să fie foarte, foarte clar și poate nu a ajuns la toată lumea. Cuvântul de ordine e ”stați acasă”. Așa se pare că se întampla și cu un așa zic acord între MAI-BOR. Probabil intențiile sunt bune dar nu s-a înțeles foarte bine ce se dorește. Nu este cazul să ne relaxăm. Iar explicațiile care s-au dat au fost prea optimiste.
  • Voi solicita premierului Orban și ministrului de Interne să revină asupra acordului MAI-BOR
  • Stați acasă, altfel, după sărbători vom avea înmormântări

Declarațiile vin înaintea ședinței, de la ora 12.30, privind măsurile care se impun în contextul prelungirii stării de urgență cu premierul și miniștrii Marcel Vela, Vasile Cîțu, Nicolae Ciucă, Virgil Popescu, Nelu Tătaru, Violeta Alexandru și secretarul de stat Raed Arafat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri