CORONAVIRUS: 265 de noi cazuri de persoane infectate. Numărul total al îmbolnăvirilor a urcat la 5.467

Un număr de 265 de cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus au fost înregistrate în România de la ultima informare, numărul total al îmbolnăvirilor ridicându-se la 5.467, a informat Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Dintre persoanele infectate, 729 au fost declarate vindecate şi externate, iar la terapie intensivă sunt internaţi 183 de pacienţi. Potrivit sursei citate, 257 de persoane diagnosticate cu COVID-19 au murit, scrie Agerpres.

De asemenea, un număr de 25.226 de persoane se află în carantină instituţionalizată pe teritoriul României, iar alte 77.317 persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală, a aratat Grupul de Comunicare Strategică.

Potrivit sursei citate, de la intrarea în vigoare a Ordonanţei militare nr. 2 şi până în prezent au fost plasate în carantină instituţionalizată 1.959 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare.

De asemenea, 61 de persoane aflate în carantină au părăsit locaţia în care au fost plasate, pentru acestea fiind dispusă măsura carantinării pentru o nouă perioadă de 14 zile.

Până vineri, pe teritoriul României au fost confirmate 5.467 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 729 au fost declarate vindecate şi externate.

Citeste si:
PSD spune că „românii devin ciumații Europei” și acuză Guvernul PNL
PSD spune că „românii devin...

Sursa foto: SamaraHeisz5 / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Agent şef la Serviciul Rutier Arad, arestat pentru trafic de droguri
Setari Cookie-uri