Grătar în pădure de 1 Mai, transmis pe Facebook: I-a ”costat” 80.000 de lei

Poliţiştii au amendat cu suma totală de 80.000 de lei, nouă persoane care au ieşit să petreacă împreună 1 Mai în aer liber, la Osica de Sus, după ce aceştia au postat imagini de ieşirea la iarbă verde pe o reţea de socializare, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

Persoanele ieşite să petreacă în aer liber au fost sancţionate pentru nerespectarea distanţării sociale deoarece au format un grup mai mare de trei persoane, conform Agerpres.ro.

Poliţiştii s-au autosesizat în urma imaginilor apărute pe o reţea de socializare.

Citește și Câte amenzi au fost date până acum și ce se întâmplă cu banii.

"În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Osica, cu sprijinul jandarmilor olteni, au fost identificate 9 persoane, cu vârste cuprinse între 15 şi 36 de ani, toate din comuna Osica de Sus. Două dintre persoanele identificate sunt minore. Astfel, la data de 1 mai a.c., aceştia au încălcat măsurile generale de prevenire a răspândirii COVID-19, respectiv măsura distanţării sociale, prin formarea unui grup mai mare de trei persoane. Poliţiştii au sancţionat contravenţional cele 9 persoane, cu amenzi în valoare totală de 80.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanţei Militare nr.2/ 2020", a precizat Alexandra Dicu.

Citeste si:
Robu clarifica subiectul ''mici si manele'': Nu sunt interzise
Nicolae Robu clarifica...

Sursa foto: Alexander Raths / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Un brasovean a pescuit ILEGAL 300 kilograme de peste
Setari Cookie-uri