Fundația Coca-Cola a donat Crucii Roșii Române 250.000 de dolari pentru echipamente de protecție și kit-uri de testare Covid-19

Fundația Coca-Cola a donat Crucii Roșii Române 250.000 de dolari pentru echipamente de protecție destinate personalului medical și kituri de testare Covid-19.

Fondurile oferite fac posibilă achiziționarea a:

  • 5.000 de seturi de protecție pentru personalul medical ce conțin măști de tip FFP2/FFP3 și mănuși de protecție;
  • 100 de seturi care asigură 100.000 de testări Covid-19 - echivalentul a aproximativ 50% din totalul de testări realizate până în prezent pe teritoriul României .

„În această perioadă fără precedent, prioritatea Crucii Roșii Române este de a ajuta comunitatea să se pregătească și să răspundă la impactul pandemiei. Mulțumim Fundației Coca-Cola care s-a alăturat demersurilor organizației noastre prin fonduri dedicate achiziționării de echipamente de protecție si testare atât de necesare unităților sanitare. Fiecare sprijin ne face tot mai uniți si mai puternici în această luptă“, a declarat Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Roșie Română.

Coca-Cola România și Coca-Cola HBC România a mai donat către Crucea Roșie Română produse si fonduri pentru echipamente medicale, în valoare totala de 200.000 euro.

Citeste si:
Coca-Cola riscă o amendă de miliarde dolari de la Comisia Europeană
Coca-Cola riscă o amendă de...

Despre autor
Anca Olteanu
 Anca este web editor la wall-street.ro.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri