Fundația Coca-Cola a donat Crucii Roșii Române 250.000 de dolari pentru echipamente de protecție destinate personalului medical și kituri de testare Covid-19.

Fondurile oferite fac posibilă achiziționarea a:

  • 5.000 de seturi de protecție pentru personalul medical ce conțin măști de tip FFP2/FFP3 și mănuși de protecție;
  • 100 de seturi care asigură 100.000 de testări Covid-19 - echivalentul a aproximativ 50% din totalul de testări realizate până în prezent pe teritoriul României .

„În această perioadă fără precedent, prioritatea Crucii Roșii Române este de a ajuta comunitatea să se pregătească și să răspundă la impactul pandemiei. Mulțumim Fundației Coca-Cola care s-a alăturat demersurilor organizației noastre prin fonduri dedicate achiziționării de echipamente de protecție si testare atât de necesare unităților sanitare. Fiecare sprijin ne face tot mai uniți si mai puternici în această luptă“, a declarat Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Roșie Română.

Coca-Cola România și Coca-Cola HBC România a mai donat către Crucea Roșie Română produse si fonduri pentru echipamente medicale, în valoare totala de 200.000 euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri