Trebuia prelungită starea de urgență? Ce răspund cititorii Wall-street.ro

România a intrat pe data de 15 mai în stare de alertă, după o perioadă de două luni în care a fost declarată stare de urgență. Schimbarea a venit și cu o relaxare a anumitor restricții. Într-un sondaj derulat pe pagina de Facebook a publicației Wall-street, cititorii au răspuns la următoarea întrebare: Considerați că starea de urgență trebuia prelungită chiar și după 15 mai?

În jur de 2.200 de persoane au participat în ultimele 18 ore la sondajul realizat pe pagina de Facebook a publicației wall-street.ro, ce este deschis în continuare votului și poate fi accesat mai jos.

Astfel, până la publicarea acestei știri, 1.200 de persoane au răspuns cu „Nu” la întrebarea ”Considerați că starea de urgență trebuia prelungită chiar și după 15 mai?”, în timp ce 990 de persoane au ales opțiunea ”Da”, raportul procentual fiind de 45%(DA) vs 55%(NU).

Răspunsurile au fost însoție în unele cazuri și de comentarii din partea participanților, unii dintre cititorii Wall-street postând comentarii precum ”Consider ca a venit rândul nostru să ne facem treaba de cetățeni. Vom vedea cât suntem de civilizați” sau ”Dacă în 2 luni nu ai învățat ce trebuie să faci ca să te protejezi, nici după 15 mai n-o sa înveți”.

Citeste si:
Klaus Iohannis: România a gestionat eficient criza sanitară în...
Klaus Iohannis: România a...

Sursa foto: Agerpres Foto


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Mii de români în șomaj tehnic, neasigurați la Sănătate din cauza unui formular
Setari Cookie-uri