Trei infirmiere, o bucătăreasă şi 18 beneficiari de la Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice "Sfinţii Zaharia şi Elisabeta" din comuna bistriţeană Maieru au fost diagnosticaţi cu COVID-19, a anunţat sâmbătă Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud, după primirea tuturor rezultatelor testărilor făcute în această instituţie, devenită focar de infectare cu noul coronavirus, notează Agerpres.

La raportarea de la ora 13,00, la acest centru fuseseră anunţate opt cazuri - cinci beneficiari şi trei infirmiere, numărul fiind dublu faţă de cel raportat în prima fază, la data de 10 iunie.

"22 persoane de la Centrul Rezidenţial pentru Vârstinici "Sfinţii Zaharia şi Elisabeta" din Maieru au fost diagnosticate cu COVID-19. Printre acestea se numără 18 beneficiari, trei infirmiere şi bucătăreasa. Toate aceste persoane diagnosticate cu COVID-19 au fost transferate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa pentru a primi îngrijiri specifice", a anunţat Prefectura pe pagina de socializare.

Doar trei dintre cei 21 de beneficiari ai centrului au avut rezultate negative la testarea pentru noul coronavirus, fiind transferaţi într-un apartament pus la dispoziţie de Primăria comunei Maieru, pentru a se efectua dezinfecţia la centru.

De asemenea, în urma anchetei epidemiologice, au fost izolaţi contacţii persoanelor infectate.

Potrivit informaţiilor postate pe site-ul Centrului Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice "Sfinţii Zaharia şi Elisabeta" din comuna Maieru, acesta funcţionează din anul 2015, în cadrul Asociaţiei Filantropia Ortodoxă - Filiala Bistriţa-Năsăud.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri