Alertă de răpire: O tânără a fost urcată cu forța într-un autoturism

O adolescentă în vârstă de 17 ani din oraşul Borşa a fost răpită din apropierea unei benzinării locale, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

UPDATE 14:20 Adolescenta în vârstă de 17 ani, dispărută din oraşul Borşa, a fost găsită în cursul zilei de duminică, în judeţul Arad, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

Conform aceleiaşi surse, răpirea s-a produs la ora 18,45, moment în care Adam Corina Andreea, în vârstă de 17 ani din oraşul Borşa, judeţul Maramureş, a fost urcată cu forţa de către un tânăr, într-un autoturism de culoare neagră, pe strada Dragoş Vodă în zona Peco din oraşul Borşa, care şi-a continuat deplasarea într-o direcţie necunoscută. În momentul răpirii, adolescenta era însoţită de fratele ei în vârstă de 12 ani. Dispariţia acesteia a fost reclamată poliţiei de tatăl fetei, conform Agerpres.ro.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, camerele de supraveghere din benzinărie n-au surprins momentul, evenimentul producându-se la o distanţă apreciabilă.

Semnalmentele minorei răpite sunt: înălţime 160 cm, greutate 67 kg, ochi căprui, păr negru, creţ şi lung, ten deschis. La momentul dispariţei era îmbrăcată cu o salopetă de culoare albă cu dungi negre, încălţată cu pantofi de culoare albă. Ca semne particulare are o aluniţă pe obrazul drept.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie, a mai menţionat reprezentantul IPJ Maramureş.

Citeste si:
VIDEO Clientă violentă, după ce a fost atenționată să poarte masca...
VIDEO Clientă violentă, după...
Citeste si:
Care sunt primele simptome care apar in caz de coronavirus?
Care sunt primele simptome...

Sursa foto: IGPR

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri