Ludovic Orban, către miniștri: Faceți controale la sânge și fiți fără milă cu cei care nu respectă regulile sanitare

Premierul Ludovic Orban le-a cerut miniștrilor, la începutul ședinței de guvern, să mobilizeze autoritățile din subordinea lor pentru a face „controale la sânge" privind respectarea normelor sanitare și să înceapă cu ministerele din subordine, spunând că există inclusiv funcționari publici care încalcă regulile, notează HotNews.ro.

„Prefer să izolăm virusul decât să ajungem în situația de a izola românii sau de a fi izolați de alte țări", a afirmat Orban.

„Creşterea numărului de cazuri, creşterea numărului de persoane diagnosticate pozitiv trebuie să ne pună în gardă şi vă solicit fiecărui ministru să sunaţi mobilizare generală în ministerele pe care le conduceţi. Toate ministerele care sunt implicate în bătălia anti-COVID trebuie să fie mobilizate la maxim şi să utilizeze toate instrumentele legale pentru a putea reduce numărul de persoane infectate", a declarat Ludovic Orban, la începutul şedinţei de Guvern.

În ultimele 24 de ore au fost raportate 614 cazuri de infectare cu noul coronavirus, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând joi la 30.789.

Sursa foto: Agerpres Foto


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri