Raed Arafat: Nici nu s-a publicat legea și au și început atacurile împotriva mea

Raed Arafat a reacționat pe Facebook, după votul din Senat privind legea carantinei și izolării, unde a reclamat atacurile îndreptate la adresa sa, cele mai multe fiind centrate pe ideea că legea îi dă "puteri supreme".

"Nici nu s-a publicat Legea și au început atacurile împotriva ei și a persoanei mele parcă eu sunt cel care a scris-o singur, a dezbătut-o singur și a votat-o singur. Legea nu dă puteri supreme nici doctorului Arafat și nici unei alte persoane. Încercările de a spune că tot ce se face în lupta cu acest virus este un abuz și nejustificat, încercând să se lege acest aspect de o persoană sau două, reprezinta o încercare de dezinformare a populației și de a menține în continuare un curent de opinie negativ față de orice acțiune luată la nivel de autorități", a scris Raed Arafat.

El explică faptul că legea clarifică pârghiile de control și rolul persoanelor și instituțiilor. Arafat subliniază că legea nu îi dă puteri supreme lui sau altei persoane, așa cum susțin unele persoane, ci doar permite luarea de măsuri bazate pe analize și recomandări în timp real.

"Încercările de a spune că tot ce se face în lupta cu acest virus este un abuz și nejustificat, încercând să se lege acest aspect de o persoană sau două, reprezintă o încercare de dezinformare a populației și de a menține în continuare un curent de opinie negativ față de orice acțiune luată la nivel de autorități", conchide șeful DSU.

Citeste si:
Raed Arafat: Petreceri de Revelion ca în alți ani? Nu cred că vom...
Raed Arafat: Petreceri de...
Citeste si:
Coronavirus - cum se transmite, simptome, tratament
Coronavirus - cum se...
Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri