NEWS ALERT Amenințare cu bombă la Primăria Capitalei

În această dimineață a fost primită o alertă cu bombă pentru Primăria Capitalei. La această oră, era stabilită o ședință de urgență a Consililului General.

UPDATE 10:21! Atât poliția, cât și pirotehniștii au făcut verificări, iar alerta s-a dovedit a fi falsă. Poliția a identificat și persoana care a apelat 112, pentru a anunța bomba. Cazul a fost preluat de Secția 17.

Ședința de Consiliu are o importanță foarte mare, fiind vorba despre obligaţiile către Maria şi Costică Constanda. Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a respins, din nou, proiectul de hotărâre privind darea în plată a unei părţi din Satul Francez, având în vedere obligaţiile către Maria şi Costică Constanda, primarul general Gabriela Firea atrăgând atenţia asupra pericolului închiderii conturilor municipalităţii.

Municipalitatea este în faza unei executări silite şi nu în cea a unei negocieri, a subliniat Directorul Direcţiei Juridice a Primăriei Capitalei, Adrian Iordache, care a adăugat că există o singură modalitate propusă de creditor.

CGMB a respins şi pe 15 iulie proiectul de hotărâre privind darea în plată a unei părţi din Satul Francez, având în vedere obligaţiile către Maria şi Costică Constanda.

Citeste si:
Firea se laudă cu reabilitarea Podului Străulești, după un an de...
Gabriela Firea se laudă cu...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...

Sursa foto: Facebook/Primăria Municipiului Bucureşti

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri