Pană masivă de curent în mai multe sectoare din București. Inclusiv Palatul Victoria a rămas fără curent

O pană masivă de curent s-a produs vineri, în jurul orei 13.00, în București, fiind afectate mai multe cartiere, din trei sectoare. Chiar și clădirea Guvernului a rămas fără electricitate. Pana de curent a durat aproape jumătate de oră, scrie hotnews.ro.

Au fost afectate cartierele din sectoarele 1, 5 și 6, precum Drumul Taberei, Militari, Rahova, Giulești, Crângași, Gara de Nord, Victoriei, Ion Mihalache, Domenii, Aviatorilor, Bucureștii Noi.

Unii dintre locuitorii capitalei, care au semnalat problema, susțin că nu au nici apă, pentru că lipsa curentului afectează inclusiv stațiile de pompare a apei potabile.

Din cauza penei de curent nu au funcționat vineri nici tabelele electronice de plecări/sosiri din Gara de Nord. Pana de curent a provocat disfuncționalități și în circulația tramvaielor.

„Din cauza unei avarii majore la rețeaua de energie electrică, la nivelul Municipiului București, sunt afectate liniile de tramvai și troleibuz din zonele Cotroceni, Filaret, Vulcan, Crângași, Militari și Dr Taberei, precum și semaforizarea de pe trasee”, a anunțat STB.

Citeste si:
Romania, de doua ori in pragul unei pene de curent generale
Romania a fost de doua ori in...
Citeste si:
Cele mai bune surse alimentare de vitamina C
Cele mai bune surse...

Problemele de alimentare cu energie electrică ar fi fost cauzate de o avarie în rețeaua Transelectrica.

- Știre în curs de actualizare-

Sursa foto: : Shutterstock/TW Stocker

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri