O ambulanță care transporta un pacient cu COVID-19 a căzut de pe un pod, după ce s-a ciocnit cu o mașină. Patru persoane au fost accidentate, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj.

În urma accidentului, ambulanţa a căzut de pe un pod, iar cei patru răniţi sunt pacientul din autosanitară şi cei trei membri ai echipajului de pe ambulanţă, scrie News.ro.

„Am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un accident rutier produs pe raza comunei Băleşti, satul Corneşti, în care au fost implicate două autovehicule, un autoturism şi o ambulanţă, ce aparţine SAJ Mehedinţi, care transporta un pacient confirmat pozitiv cu virusul COVID-19. Ambulanţa a părăsit partea carosabilă şi a căzut de pe un pod”, au transmis, miercuri seară, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj.

La locul accidentului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Jiu, precum şi patru ambulanţe SAJ.

„În urma impactului au rezultat patru victime, conştiente şi neîncarcerate, fiind vorba despre trei membri ai echipajului ce încadrau ambulanţa şi pacientul. Toate cele patru victime prezintă leziuni. Echipajele de intervenţie sosite la faţa locului le-au acordat primul ajutor calificat victimelor, ulterior acestea fiind transportate la UPU Târgu Jiu”, a menţionat sursa citată.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri