Capitala a fost, marti, sub cod galben de ploi si vijelii. Potrivit ultimului bilant ISU, doua persoane au fost ranite, peste 150 de copaci au fost doborati de vant in Bucuresti si Ilfov, iar 81 de masini au fost avariate. Un copac a cazut pe o cladire care apartine Spitalului Obregia, astfel ca opt pacienti din patru saloane au fost mutati preventiv.

Cele doua persoane ranite in timpul furtunii din Bucuresti au fost transportate la spital.

"Echipele ISUBIF au avut 30 de interventii in Bucuresti si doua in Ilfov. 146 de copaci au cazut peste 80 de masini in capitala. Doua persoane au fost ranite si transportate la spital. In Ilfov, sapte copaci au cazut, o masina a fost avariata si o curte a fost inundata", a declarat Daniel Vasile, purtator de cuvant al ISU Bucuresti Ilfov, potrivit Agerpres.

Un copac a cazut peste un spital

Opt pacienti din patru saloane de la Spitalul Obregia au fost mutati preventiv, dupa ce un copac s-a prabusit peste cladire, ca urmare a furtunii.

"In ceea ce priveste situatia de la Spitalul Obregia, va informam ca acesta nu este evacuat, asa cum s-a afirmat 'pe surse' pe anumite site-uri de stiri. Opt pacienti din patru saloane au fost mutati, preventiv, pentru ca se aflau in cladirea peste care a cazut un copac", a precizat Primaria Bucuresti, intr-un comunicat.

Politia Locala Bucuresti, ADP-urile de sector si reprezentantii ISU au intervenit pentru degajarea copacilor cazuti din cauza furtunii.

PMB mentioneaza ca au fost inregistrate sapte cazuri de panouri publicitare cazute sau elemente de acoperis daramate de vant.

"Politia Locala Bucuresti a intervenit pentru imprejmuirea zonelor si asigurarea acestora pentru a nu se produce si alte accidente. Reprezentantii Politiei Locale monitorizeaza permanent situatia atat video, cat si din teren, agentii fiind in misiuni de patrulare pentru depistarea situatiilor care ar putea provoca daune", a mai informat Primaria Generala.

Sursa foto: Agerpres / Cristian Nistor

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri