Fum gros care pornește de pe epava din dreptul stațiunii Costinești a fost semnalat, de dimineață, de turiștii aflați pe plajă. Oamenii au cerut ajutor la 112 și așteaptă intervenția autorităților, scrie ctnews.ro.

Turiștii au povestit că ar fi văzut două persoane care ar fi urcat la bordul vasului eșuat.

Pompierii constănțeni au fost alertați și urmează să verifice de la ce provine fumul de pe vas.

Viceprimarul localității spune că niște turiști ar fi dat foc unui cauciuc.

Evanghelia, epava devenită simbol al stațiunii Costinești a eșuat în data de 15 octombrie 1968, la puțin mai mult de un kilometru de plajă.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri