Verdictul definitiv în cazul lui Cristian Popescu Piedone, noul primar al Sectorului 5, ar putea veni la începutul anului viitor

Condamnat în primă instanță la 8 ani și jumătate de închisoare, pentru abuz în serviciu în dosarul ”Colectiv”, Cristian Popescu Piedone ar putea primi un verdict definitiv de la Curtea de Apel București la începutul anului viitor, scrie G4Media.ro.

Încă de la debutul apelului, instanța a stabilit ca ședințele de judecată să aibă loc o dată la două săptămâni. Potrivit portalului instanțelor de judecată, Curtea de Apel București a antamat dezbateri în procesul Colectiv pe 30 septembrie, pe 16 octombrie, pe 28 octombrie, pe 13 noiembrie și pe 25 noiembrie.

Varianta 1 este cea în care Cristian Popescu Piedone ajunge de la primărie direct la închisoare, în cazul în care judecătorii mențin condamnarea de la fond, de 8 ani și jumătate.

Varianta 2: Cristian Popescu Piedone își poate duce mandatul de primar la capăt, dacă judecătorii din apel desființează prima decizie și îl achită definitiv.

Citeste si:
Piedone, așteptat azi la Curtea de Apel, în procesul „Colectiv”
Piedone, ales primar la...
Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri