Klaus Iohannis: Ne aflăm într-o perioadă de răspândire galopantă a virusului

Preşedintele Klaus Iohannis a reiterat, marţi, apelul la cetăţeni să fie prudenţi şi să respecte cu stricteţe toate regulile de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

"Fac din nou apel la cetăţeni să fie prudenţi şi să respecte cu stricteţe toate regulile în vigoare. Ne aflăm într-o perioadă de răspândire galopantă. Să nu ne amăgim singuri: această etapă nu va trece de la sine. O vom putea depăși doar respectând strict regulile. Suntem o națiune puternică", a spus şeful statului într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Cotroceni, scrie Agerpres.

Iohannis a mai spus: "Restricțiile sunt doar de moment. Unele activități la care renunțăm acum pot fi recuperate, însă viețile nu le mai putem aduce înapoi".

Iohannis: E ciudat că două instituţii guvernamentale dau rezultate diferite

Iohannis a apreciat că este ciudat ca două instituţii guvernamentale să dea rezultate diferite cu privire la incidenţa cazurilor de COVID-19 şi a subliniat că Guvernul trebuie să clarifice de urgenţă această situaţie.

"Este ciudat că două instituţii guvernamentale dau două rezultate diferite. După părerea mea, este o urgentă nevoie de corelare a datelor între aceste instituţii şi aştept ca Guvernul să clarifice aceste probleme de urgenţă", a spus şeful statului.

Citeste si:
Iohannis cere reexaminarea legii privind organizarea alegerilor...
Iohannis cere reexaminarea...

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri