Linia tramvaiului 41 va fi deviată în perioada 21 - 25 octombrie 2020 pentru continuarea lucrărilor la pasajul pietonal de la staţia de metrou Parc Drumul Taberei.

Societatea de Transport Bucureşti (STB) va înfiinţa o linie navetă de autobuze ce va prelua fluxul de călători de pe linia de tramvai 41, scrie Agerpres.

"Devierea locală a tramvaiului 41 este necesară pentru continuarea şi finalizarea tuturor lucrărilor de deviere a reţelelor de utilităţi (canal 3000, arteră apă, termoficare, reţea de medie presiune gaz şi reţea de telecomunicaţii) existente sub linia de tramvai, pentru eliberarea amplasamentului viitorului pasaj intermodal subteran ce va face legătura dintre staţia de metrou Parc Drumul Taberei şi piaţă, cu acces şi la refugiile liniei de tramvai 41", se menţionează într-un comunicat Metrorex.

Reprezentanţii Metrorex precizează că etapele de deviere au fost aprobate atât la nivelul Primăriei Municipiului Bucureşti, cât şi la nivelul Societăţii de Transport Bucureşti.

STB anunţase săptămâna trecută suspendarea liniei de tramvai 41 în perioada 14 - 18 octombrie pentru a permite Metrorex executarea unor lucrări la pasajul pietonal de la staţia de metrou "Parc Drumul Taberei", aflată pe Magistrala 5, însă ulterior a decis amânarea acestei măsuri din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile anunţate de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) prin emiterea avertizărilor de tip cod galben de vânt puternic şi ploi abundente.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri