Cele mai profitabile pieţe din Sectorul 6 au fost înstrăinate pentru zeci de ani, a afirmat primarul Ciprian Ciucu.

"Primăria Sectorului 6 şi locuitorii Sectorului 6 primesc praful de pe tobă. Există băieţi deştepţi care, odată ce au pus mâna pe aceste pieţe, le subînchiriază în corpore mai departe pe bani frumoşi la retaileri mari precum Carrefour sau Lidl", a scris Ciucu pe Facebook, scrie Agerpres.

Potrivit edilului, "în mod evident, nimeni nu a urmărit dacă ceea ce şi-au asumat a fost respectat".

"Dar sunt şi contracte care nu obligau la nimic sau, cel puţin, la nimic clar. Procedura de atribuire... Nu o ştiu. Well, de ce să fie aceasta o activitate profitabilă pentru primărie, care să asigure venituri proprii la valori mult mai mari, dacă putem să ne împrumutăm pentru investiţii la bănci internaţionale cu dobândă? V-am zis, mergem mai departe cu transparentizarea, aveţi încredere", a concluzionat Ciprian Ciucu, care a postat pe Facebook un tabel în care aduce argumente pentru afirmaţiile sale.

Sursa foto: Shutterstock / Radu Bercan

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri