Ultima tranşă de autobuze Mercedes, recepţionată de Primăria Capitalei

Ultima tranşă din cele 130 de autobuze Mercedes Citaro Hybrid achiziţionate de Primăria Capitalei a fost recepţionată informează Societatea de Transport Bucureşti (STB), pe pagina sa de Facebook, citată de Agerpres.

"Suntem bucuroşi că am reuşit să intrăm în posesia tuturor vehiculelor, chiar mai devreme decât era prevăzut în graficul de livrare. Astfel, punem la dispoziţia călătorilor mijloace de transport moderne şi performante, pe unele dintre cele mai importante şi aglomerate linii din Bucureşti", a declarat directorul STB, Mihai Petcu.

Potrivit anunţului, vehiculele recepţionate vor circula, din data de 1 decembrie 2020, pe linia 205, urmând a fi distribuite şi pe traseele liniilor 301 şi 304. În prezent, autobuzele circulă şi pe liniile: 131, 105, 178, 133, 123 şi 605.

STB menţionează că noile autovehicule sunt prevăzute cu funcţii speciale destinate persoanelor cu dizabilităţi, cu instalaţie de climatizare, prize USB pentru încărcarea rapidă a dispozitivelor mobile, precum şi cu un sistem informatic performant, care permite furnizarea informaţiilor despre călătorie pasagerilor, în timp real.

Prin achiziţia celor 130 de autobuze Mercedes Citaro Hybrid, Societatea de Transport Bucureşti STB SA reînnoieşte parcul auto şi ajută la modernizarea transportului public, subliniază compania.

Citeste si:
Depoul Victoria ar putea fi inchis. Terenul va ajunge la STB
Primaria Capitalei vrea sa...

Sursa foto: Facebook/Primăria Municipiului Bucureşti

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri