Astăzi de la ora 16.00 va avea loc prima ședință, propriu-zisă, a Consiliului General al Municipiului București, cu 14 puncte pe ordinea de zi, a precizat Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei, pe o rețea de socializare.

Primarul general al Capitalei a enumerat subiectele de discuție ale ședinței, printre care se numără anularea sau reducerea taxei hoteliere, pentru unitățile de cazare din București. În plus, acesta a precizat că vor continua colaborarea cu DSP privind desfășurarea anchetelor epidemiologice la Arena Națională.

”Continuăm colaborarea cu Direcția de Sănătate Publică și organizațiile non-guvernamentale, cu spațiul de la Arena Națională pentru anchete epidemiologice și cu ajutorul a 10 autoturisme puse la dispoziție de primărie. În funcție de ceea ce va vota astăzi CGMB, vom reduce sau vom anula taxa hotelieră, măsură propusă de industria HoReCa”, a scris Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook.

Primarul general a atras atenția asupra interesului pe care intenționează să îl acorde domeniului sportiv.

”Solicităm preluarea de la Ministerul Educației a cluburilor sportive școlare, vom stimula în acest mandat activitatea acestor cluburi, alături de sportul de masă. Tot de la Ministerul Educației vrem să preluăm cluburile de copii, acesta fiind primul pas pentru organizarea centrelor de cartier. Și, așa cum am promis, acordăm un sprijin de urgență instituțiilor culturale independente, cele din arta spectacolului”, a mai notat acesta.

Sursa foto: Nicușor Dan/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri