Dominic Fritz, primarul Timișoarei, are coronavirus

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, are coronavirus. Edilul a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook, menționând că este a treia oară când are suspiciuni de boală.

Dominic Fritz descrie, în postarea sa, simptomele pe care le are, enumerând dureri musculare și o stare subfebrilă. Acesta a mărturisit că va rămâne în izolare timp de 14 zile.

De asemenea, potrivit celor transmise de acesta, nu a intrat în contact direct cu niciunul din angajații Primăriei. Fritz mai scrie și că nu știe de unde a putut lua virusul, deoarece a purtat în permanență masca de protecție.

Tot el precizează că Primăria va rămâne ”pe mâini bune”, în grija viceprimarului Ruben Lațcău.

”Primăria Timișoara va rămâne pe mâini bune, ale viceprimarului Ruben Lațcău care va îndeplini atribuțiile de primar ce îi sunt delegate conform Hotărârii Consiliului Local. Ruben va deveni tată chiar în zilele următoare și îi îmi pare rău că îi răpesc primele zile cu fiul lui. Imediat ce instanța va valida și supleantul din Consiliul Local, Ruben Lațcău va convoca Consiliul Local în formulă completă și să votăm pe al doilea viceprimar, Cosmin Tabără”, a scris Fritz pe Facebook.

Citeste si:
Primăria Timișoara are de plătit despăgubiri în valoare de 18...
Primăria Timișoara are de...

Edilul precizează și că va ajunge în București la sfârșitul lunii, iar până atunci va păstra legătura cu cei din Guvern.

Nu în ultimul rând, primarul avertizează asupra răspândirii virusului și face apel la populație pentru respectarea reguilor de protecție.

”Vă spun cu mâna pe inimă că am avut mare grijă, nu m-am văzut inutil cu nimeni, și cu toate astea m-am infectat. Fiți atenți, purtați masca, evitați întâlnirile și deplasările nenecesare. Mai avem puțin, ne vaccinăm toți și vom încheia această pandemie”, a conchis edilul.

Citeste si:
Dominic Fritz a povestit cum a dat prima și singura șpagă din viața...
Dominic Fritz a povestit cum...
Sursa foto: Dominic Fritz/Facebook

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri