Liberalizarea pieței de energie: Clienții Electrica pot încheia noi contracte doar cu buletinul

Electrica Furnizare a simplificat procesul de contractare și solicită un singur document oficial în original - actul de identitate – clienților persoane fizice care doresc să încheie un contract în piața concurențială.

Condiția pentru încheierea noului contract de furnizare a energiei electrice, în baza cărții de identitate și a unei cereri semnate, este ca celelalte documente oficiale, depuse de client în momentul încheierii contractului în derulare, să fie în continuare valabile.

Modalitatea simplificată de încheiere a unui contract pentru clienții Electrica Furnizare este valabilă atât în Centrele de Relații cu Clienții, cât și online, pe site-ul www.electricafurnizare.ro, unde primul pas în procesul de contractare este bifarea uneia dintre opțiunile “Sunt client nou” sau “Sunt client existent”, continuarea procesului reflectând, la nivel de documente solicitate, particularitățile specifice celor două categorii de clienți.

Mai multe detalii la acest LINK.

Dacă în cazul clienților persoane fizice ai Electrica Furnizare procesul de contractare în piața concurențială implică doar un act oficial, și în cazul unui client nou procesul este simplificat, acesta urmând să prezinte, pe lângă cartea de identitate, doar un act de proprietate sau declarație pe proprie răspundere, situație aplicabilă în cazul existenței deja a unui loc de consum la adresa respectivă.

Citeste si:
După proteste, minerii și energeticienii din Hunedoara și-au primit...
După proteste, minerii și...

Electrica Furnizare este parte a Grupului Electrica, companie cu capital majoritar privat, listată la Bursa de Valori București și London Stock Exchange, încă din anul 2014.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri