Premierul Florin Cîţu afirmă că programările pentru etapa a doua de vaccinare anti-COVID merg bine, iar peste 75% dintre persoanele cu vârsta peste 65 de ani, cele mai afectate de coronavirus, se vor vaccina în perioada următoare.

"Programările merg bine. Campania de vaccinare merge bine. Peste 75% din persoanele cu vârsta peste 65 de ani, cele mai afectate de coronavirus, se vor vaccina în perioada imediat următoare", a scris Cîţu, duminică, pe Facebook.

Potrivit unei raportări a STS, 56,26% dintre cei programaţi la vaccinare anti-COVID în etapa a doua sunt persoane de peste 65 de ani, iar 22% - persoane cu o afecţiune cronică.

La rândul său, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a remarcat că mai mult de 75% dintre persoanele programate pentru vaccinare în etapa a doua sunt "vârstnici şi cronici".

"Vârstnici + cronici > 75% din totalul programărilor în etapa II. E aşa cum trebuie: îi protejăm în primul rând pe cei vulnerabili. Altfel, e doar începutul. Mai avem multe de îmbunătăţit. Avem treabă!", a precizat Vlad Voiculescu

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri