Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, susţine că există o "brambureală administrativă" în Bucureşti, relaţia dintre municipalitate şi primăriile de sector fiind "total dezordonată", deoarece nu se respectă strict atribuţiile care revin fiecărei entităţi.

"Vreau să vă spun nişte lucruri care ţin de brambureala administrativă din Bucureşti, adică de relaţia total dezordonată dintre Primăria Capitalei şi primăriile de sector. Primăria Capitalei, în administraţiile anterioare, s-a angajat să asfalteze ea străzi periferice şi să ducă acolo apă şi canalizare, deşi astea sunt evident în atribuţia primăriilor de sector.

Primăria Capitalei s-a angajat să anvelopeze blocuri. Din nou, un atribut care revine primăriilor de sector. Sunt sectoare care au adăposturi pentru oamenii străzii, sunt sectoare care nu au. Nu există o ordine aici. Sunt sectoare care fac marcaje rutiere, sunt sectoare care nu fac marcaje rutiere", a explicat primarul general, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

Nicuşor Dan a menţionat că va intensifica ritmul întâlnirilor cu primarii de sector, vineri urmând să aibă întrevederi cu patru dintre aceştia.

"Sunt multe din străzile mici din centru, cum sunt cazuri în jurul Primăriei, nu pot să fie organizate în momentul de faţă ca parcări publice, pentru că ţin de sectoare şi nu există un acord între Primăria Capitalei şi primăriile de sector. Sunt sectoare care au adăposturi pentru câini comunitari, sunt sectoare care nu au adăposturi pentru câini comunitari. Pentru fiecare din aceste lucruri şi, desigur, că sunt multe altele, vom intensifica ritmul de întâlniri cu primarii de sector. Chiar azi mă voi vedea cu patru primari de sector, pentru mai multe chestiuni", a spus Nicuşor Dan.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri