BREAKING | Fum la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta

Un ventilator al unității mobile din curtea Institutului de Pneumoftiziologie a luat foc. În unitatea ATI, erau internați șapte pacienți, care au fost relocați.

În urma cu scurt timp a fost anunțat faptul că se degaja fum de la un ventilator exterior al unității mobile ATI de la Spitalul Marius Nasta. În interiorul unității mobile sunt șapte pacienți. Pacienții nu au fost răniți.

Intervin opt autospeciale de stingere, opt SMURD.

În acest moment nu se mai observă degajare de fum și se fac verificari pentru identificarea focarului.

Preventiv, cei șapte pacienți vor fi relocați în cadrul altor secții din spital.

Citeste si:
Medic, despre valul 3: Urmează o perioadă dificilă
Medic, despre valul 3:...

”Institutul de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” informează pacienții, aparținătorii și opinia publică în legătură cu faptul că, în această seară a existat un incident la un ventilator dispus in perimetrul exterior al unității mobile ATI. Niciun pacient nu a fost rănit în urma acestui incident, iar în prezent pacienți aflați in unitatea mobilă ATI sunt transferați în compartimentul ATI din interior. În prezent suntem la fața locului pentru a evalua situația și a lua măsurile care se impun. Vom reveni cu amănunte”. a declarat dr. Beatrice Mahler, manager Institutul de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta”.

Potrivit informațiilor furnizate de managerul spitalului, unitatea mobilă a fost închisă pe parcursul săptămânii în curs în vederea dezinfectării.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri