Un ventilator al unității mobile din curtea Institutului de Pneumoftiziologie a luat foc. În unitatea ATI, erau internați șapte pacienți, care au fost relocați.

În urma cu scurt timp a fost anunțat faptul că se degaja fum de la un ventilator exterior al unității mobile ATI de la Spitalul Marius Nasta. În interiorul unității mobile sunt șapte pacienți. Pacienții nu au fost răniți.

Intervin opt autospeciale de stingere, opt SMURD.

În acest moment nu se mai observă degajare de fum și se fac verificari pentru identificarea focarului.

Preventiv, cei șapte pacienți vor fi relocați în cadrul altor secții din spital.

”Institutul de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” informează pacienții, aparținătorii și opinia publică în legătură cu faptul că, în această seară a existat un incident la un ventilator dispus in perimetrul exterior al unității mobile ATI. Niciun pacient nu a fost rănit în urma acestui incident, iar în prezent pacienți aflați in unitatea mobilă ATI sunt transferați în compartimentul ATI din interior. În prezent suntem la fața locului pentru a evalua situația și a lua măsurile care se impun. Vom reveni cu amănunte”. a declarat dr. Beatrice Mahler, manager Institutul de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta”.

Potrivit informațiilor furnizate de managerul spitalului, unitatea mobilă a fost închisă pe parcursul săptămânii în curs în vederea dezinfectării.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri