HBO anunță lansarea unui nou lungmetraj de Tom și Jerry

Duo-ul "Tom & Jerry" format dintr-o pisică şi un şoarece, care a distrat publicul începând din anul 1940, va apărea într-un nou lungmetraj, în care personajele de desene animate ameninţă să distrugă nunta unor celebrităţi organizată la un hotel luxos din New York, relatează marţi Reuters.

Conform Agerpres, filmul, un hibrid între animaţie şi live-action, debutează vineri în cinematografe şi pe serviciul de streaming HBO Max

Producţia o are în distribuţie pe actriţa Chloe Grace Moretz, care interpretează rolul unei proaspete angajate în cadrul personalului hotelului, care încearcă să atenueze problemele comportamentale ale celor doi protagonişti.

"Ne reaminteşte cu adevărat de Tom şi Jerry pe care îi iubim", a declarat Moretz într-un interviu pentru Reuters. "Ei nu se feresc să se lovească cap în cap, să arunce greutăţi unul pe celălalt şi să se ia la trântă", a spus actriţa.

Tom şi Jerry, creaţi în 1940 de William Hanna şi Joseph Barbera, au apărut într-o serie de scurtmetraje animate, urmată de numeroase producţii de-a lungul a opt decenii.

Citeste si:
Top 5 lectii de business de la cele mai iubite personaje de desene...
Top 5 lectii de business de...

Comediantul "Saturday Night Live" Colin Jost, care interpretează în noul film rolul uneia dintre vedetele logodite, a declarat că, în opinia sa, acum este momentul perfect pentru revenirea pe ecrane a celor două personaje beligerante, având în vedere actuala pandemie de COVID-19. El a descris filmul drept o "comedie pură şi plină de haz".

"Pur şi simplu îşi afişează toate sentimentele cu violenţă", a spus Jost despre cele două personaje animale. "Cred că este foarte reconfortant să le vedem acum, iar oamenii îşi pot elibera o mulţime de frustrări prin intermediul acestor personaje", a spus Jost.

Producţia a reprezentat o provocare pentru actori, care au filmat multe dintre scenele lor live-action în faţa unor marionete, create pentru a ţine locul animalelor animate.

Citeste si:
Filme de Craciun care sa te faca sa intri in spiritul sarbatorilor
Cele mai frumoase filme de...
Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri