Premierul Florin Cîțu a scris într-un mesaj pe Facebook că România are „printre cele mai relaxate măsuri din Europa”, prezentând și o listă cu restricțiile adoptate de alte state din Europa.

„Măsurile implementate de România în contextul pandemiei de coronavirus sunt printre cele mai relaxate din Europa. Și vă mulțumesc vouă pentru asta, pentru că ați fost responsabili. Hai să continuăm așa! Doar împreună putem învinge pandemia”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

Citește și De ce se interzice circulația noaptea? Cîțu: "Ne-am uitat la ce fac celelalte țări".

Sursa foto: Facebook/Florin Cîțu

Guvernul a aprobat hotărârea prin care este prelungită starea de alertă pe teritoriul României. Astfel că, circulația în afara locuinței va fi interzisă după ora 22. Premierul a menţionat că este în discuţie o propunere privind reducerea capacităţii de cazare în câteva pensiuni din staţiunile montane. Starea de alertă se prelungește pentru încă 30 de zile, începând cu 14 martie.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri