Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid, s-a oferit să-l găzduiască pe Lionel Messi, până când îşi va găsi o locuinţă, dacă va semna în această vară cu actuala campioană a Spaniei la fotbal, transmite Reuters.

Fundaşul madrilen a făcut această afirmaţie surprinzătoare la emisiunea ''Charlando Tranquilamente'' de la canalul Twitch, când a fost întrebat dacă starul argentinian ar fi bine primit la Madrid, după posibila plecare a lui de la Barcelona în vară.

''Fireşte, 100%. Ar putea locui la mine prima săptămână sau mai mult. Până îşi va găsi drumul şi se va simţi bine, aş fi mai mult decât fericit să fac asta. Noi fanii Madridului a trebuit să suportăm cei mai buni ani ai lui Leo (la altă echipă), aşa că dacă nu va mai trebui să-l înfruntăm în fiecare săptămână ar fi minunat şi să-l avem la noi ne-ar ajuta evident să câştigăm şi să avem mai mult succes. Ar fi o prostie să spun că nu ar fi aşa'', a declarat Ramos, care a confirmat că va reveni pe teren la meciul cu Elche de sâmbătă.

Contractul lui Ramos expiră în această vară, dar negocierile de prelungire au intrat în impas, însă internaţionalul spaniol nu ar accepta o ofertă de la Barcelona: ''Absolut, nu există nicio posibilitate. Îmi place Joan Laporta, l-am cunoscut şi îmi place. Dar din acelaşi motiv nu i-aş fi văzut pe Xavi, Puyol sau chiar Messi semnând pentru Madrid; iar asta funcţionează şi în celălalt sens, iar unii dintre noi nu ar juca niciodată la Barca. Există unele lucruri pe care banii nu le pot cumpăra''.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri