Sărbătorile pascale se apropie cu repeziciune, așa cum și pandemia evoluează în România și de altfel, la nivelul întregii Europe. În acest context, au apărut întrebările cu privire la o eventuală carantină de Paște. Klaus Iohannis neagă aceste intenții și a declarat că își dorește ca de sărbători să putem merge la biserică.

”Îmi doresc să putem merge la biserică și se ne întânim, în grupuri restrânse, cu familia, de aceste sărbători. Nu vreau să îngrădim accesul la biserică”, a declarat Klaus Iohannis, într-o conferință de presă.

Acesta a mai spus că sunt necesare soluții pentru ca românii să se poată întâlni de Paște.

În plus, președinte s-a declarat îngrijorat de situația epidemiologică prin care trece, în special, Bucureștiul. Iohannis a precizat că e nevoie de noi restricții în Capitală, însă nu va fi impusă o carantină zonală.

”Nu trebuie să facem confuzie între carantină și noi restricții. Bucureștiul nu are nevoie de carantină, ci de noi norme care să ne ajute în eliminarea aglomerărilor”, a mai spus Iohannis.

Sursa foto: Facebook/ Klaus Iohannis

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri