Capitala Ungariei a fost confundată cu Bucureștiul de către UEFA într-o postare referitoare la meciul dintre Ungaria și Portugalia din cadrul competiției EURO 2020, care a avut loc pe 15 iunie pe Puskas Arena, din Budapesta.

Pe contul oficial de Twitter al competiției a apărut scris ”Primul meci al zilei, Ungaria versus Portugalia, la București”. Eroarea a fost corectată după 15 minute.

Italianul Marco Rossi, selecţionerul echipei Ungariei, a afirmat la finalul meciului pierdut în faţa Portugaliei (0-3), că există o mare decepţie în rândul formaţiei, după golurile primite în ultimele minute ale jocului, informează AFP.

"Suntem foarte decepţionaţi, cu şase minute înainte de final era un meci nul, fără gol. Dar să primeşti trei goluri în zece minute, mi se pare ceva ieşit din comun. Probabil este greşeala mea, am făcut schimbările care clar nu au funcţionat", a spus selecţionerul.

"Sunt dezamăgit de rezultat, nu de joc. Am jucat bine, ne-am apărat, iar în repriza secundă am făcut o treabă bună. Poate sunt trei goluri diferenţă între echipa mea şi Portugalia, dar nu şi în ce priveşte meciul din această seară (marţi, n. red.)", a mai spus Rossi.

"Ronaldo a făcut un meci mare, a avut trei ocazii, a profitat de două şi a ratat-o pe cea mai uşoară. Franţa? Noi ştim că este o echipă foarte bună, dar ne vom pregăti cât de bine se va putea", a concluzionat Marco Rossi.

Echipa de fotbal a Portugalia, campioana europeană en titre, a învins naţionala Ungariei cu 3-0 (0-0), marţi seara, pe Puskas Arena din Budapesta, în Grupa F a turneului final EURO 2020, însă golurile au fost marcate în ultimele minute.

Lusitanii au făcut diferenţa în ultimele minute ale jocului, prin reuşita norocoasă a lui Raphael Guerreiro (84) şi dubla vedetei Cristiano Ronaldo (87 - penalty, 90+2).

În etapa a doua, pe 19 iunie, vor avea loc partidele Ungaria - Franţa (Budapesta) şi Germania - Portugalia (Munchen).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri