Vicepremierul Dan Barna a declarat că la nivelul Guvernului se discută noi restricții pentru români. Pentru că autoritățile se tem de valul patru al pandemiei, o propunere pentru stimularea campaniei de vaccinare, dar și pentru prevenirea posibilelor focare vizează modificări ale accesului la centrele comerciale din România.

Astfel, mersul la mall ar urma să fie condiționat de vaccinare. Persoanele vaccinate ar putea merge la mall, la cumpărături în weekend, iar pesoanele nevaccinate să meargă în timpul săptămânii.

Persoanele vaccinate să meargă la mall în weekend, restul, în cursul săptămânii. E un mesaj foarte clar: dacă vrem să nu ne mai întoarcem la perioada de restricții care ne-a chinuit atât de mult, e necesar să ne vaccinăm. Vom avea cu toții probleme dacă nu vom crește procentul de vaccinare”, a spus Dan Barna, potrivit Digi24.

Dan BarnaFoto: Facebook / Dan Barna

Stimulente pentru românii care se vaccinează

Totodată, liderii coaliției discută și despre anumite stimulente pentru românii vaccinați cum ar fi vouchere, bonuri, tichete prin care cetățenii să fie încurajați să se vaccineze.

„S-a discutat și subiectul unei potențiale loterii, chiar cu utilaje agricole, astfel încât să reacționeze cei din mediul rural. Am văzut în acești doi ani de pandemie că ceea ce s-a întâmplat în altă parte, după două săptămâni s-a întâmplat și în România. Ne așteptăm să crească și aici numărul de cazuri”, a mai spus vicepremierul,

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri