Pentru că vine weekend-ul și vremea frumoasă de vară încă persistă, putem să ne relaxăm la un concert sau să ne delectăm cu o înghețată bună. Am realizat o listă cu o serie de evenimente care vor avea loc în București, în weekend-ul 21-22 august.

Piese de teatru

Dacă esti pasionat de teatru și îti doreai să te relaxezi în acest weekend la o piesă interesantă, am ales două opțiuni pentru o duminică de poveste.

Regele moare - Teatrul Masca

Duminică, 22 august, de la ora 19:30, în sala Teatrului Masca, vei putea urmări un spectacol de păpuși dedicat adulților: Regele moare, producție a Teatrului Țăndărică. Prețul unui bilet este de 32.9 lei. Spectacolul va dura o oră.

Regele moare, adaptare după Eugène Ionesco, în regia Elizei Păuna, ne învață cum să murim sau cel puțîn ne lasă să ne imaginăm cum va arăta întâlnirea cu propria moarte. Frică, panică, deznădejde, furie, agonie, negare, revoltă și într-un final, resemnare. Un melanj de sentimente și emoții care guvernează omul, regele, conștient că va ieși înfrânt atât timp cât se luptă cu timpul. „Aș putea hotărî să nu mor”, spune regele, cuprins de neputință.

Love. Enter. Refresh - Teatrul Național București

Tot duminică, de la ora 20:30, pe scenă Teatrului Național București, se joacă Love. Enter. Refresh, producție a Teatrului Apropo, realizată cu sprijinul Teatrului Godot. Prețul unui bilet este de 50 lei, iar spectacolul va dura o oră și 40 de minute, fără pauză.

Love. Enter. Refresh este un spectacol actual despre dragoste și riscuri, despre alegeri și asumarea lor, despre modul în care amintirile ne modifică percepția asupra lumii și asupra persoanelor de lângă noi. Dar și despre ritualul contemporan al nunții, cu toată combinația să de tradiție, fițe moderne, lux, bucurie și ipocrizie, sărbătoare și măștile sociale pe care le purtăm.

Spectacolul spune povestea unei tinere femei dintr-o corporație pusă în situația de a alege între siguranța oferită de un coleg de serviciu și romantismul relației cu un fermecător alpinist.

Festivalul înghețatelor

Începând din acest weekend vei putea participa la cea de-a două ediție a festivalului nICE CREĂM, la Berăria H. Cei interesați vor putea participa la deci de sortimente de înghețată în timp ce asculți muzică live pe marginea lacului. Intrarea este liberă.

Program:
Sâmbătă - 10:00 – 23:00
Duminică - 10:00 – 23:00

Muzică live în aer liber

Concert Mihnea Mihalache Fiastru la Apollo 111

Sâmbătă, pe 21 august, Mihnea Mihalache Fiastru va susține un concert la Apollo 111, de la ora 18:00. Prețul biletului este de 25 lei, iar accesul la petrecea din subsol se va face exclusiv pe baza dovezii vaccinării anti-COVID. De AICI poți descărca adeverința electronică.

Concert Luna Pătrată w/ Alina Manole, Răul Kusak & Adi Tetrade

Pe 21 august, Alina Manole va cânta împreună cu prietenii și colegii ei de scenă Răul Kusak (pian) și Adi Tetrade (tobe), formulă care nu a mai urcat pe scenă, din motive evidente, de aproape 1 an. Concertul va avea loc la Grădina Urbană, de la ora 19:00.

Playlistul va include cântece deja știute, fredonate, aplaudate, și versiuni noi de cântece aflate în lucru pentru un viitor album. Câteva titluri “obligatorii” putem deja anunță: Cutia Pandorei, De 30 de ani, Lângă mine, Tu taci, Adevărul, Ea nu mă știe, Căsătorie în stil italian, Fix în seară asta, Luna Pătrată...

Terasă se va închide la ora 02:00. Bilete vor fi disponibile pentru achiziție la locație în limita locurilor disponibile. Prioritate au rezervările cu bilet achiziționat. Mesele sunt de 4-6 persoane. În cazul în care se face o achiziție de 2 bilete, există posibilitatea să împărțiți masă cu alte 2 persoane, la fel și notă de plată. Achiziția de bilet asigură locul la masă.

Preț bilete:
Bilet: 70 Ron (30 locuri în față scenei)
Bilet: 45 Ron (50 locuri Presale)
Bilet: 55 Ron Acces General

CARGO

Duminică, pe 22 august, CARGO va cânta clubul Quantic, de la ora 19:00. Prețul biletelor variază, de la 65 lei pentru acces general presale (până pe 21 august) și 80 lei pentru acces general, doar în ziua evenimentului.

Accesul este permis pentru:
- persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
- persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore,
- persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore
- persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la dată diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării activității). și cu obligativitatea prezentării acestora la acces în ziua evenimentului

Expoziții la muzeu

Muzeul Național al Literaturii Române în parteneriat cu București Mall Vitan și Centrul pentru Tineret al Municipiului București invită românii să exploreze diferitele tipuri de călătorii experimentate de scriitorii români: călătorii de studii, de documentare, turistice, inițiatice.

Expoziția va alea loc sâmbătă, pe 21 august, la Mall Vitan București. Atât manuscrisele, cât și fotografiile expuse fac parte din fondul bogat al Muzeului Național al Literaturii Române, fiind atent selectate de muzeografii și redactorii MNLR pentru publicul vizitator al centrului comercial.

Vernisaj la Muzeul Național al Literarurii Române

Până pe 18 septembrie, vei putea vizită vernisajul expoziției-eveniment „Horațiu – grafică, desen, pictură”, la Muzeul Național al Literaturii Române.

Expoziția, care va putea fi vizitată în intervalul orar 10.00 – 18.00, reunește peste 200 de lucrări realizate de Horațiu Mălăele, în diferite tehnici. De la portrete dintr-o singură linie, până la nuduri atent construite, de la acuarele până la pictură abstractă densă, lucrările sale ascund în esenţa lor o semantică de simboluri.

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri