Voluntarii Apele Române Olt au colectat în acest weekend 6,5 tone de deșeuri, dintre care aproximativ 3 tone de plastic din râul Olt. Cei 350 de voluntari din județele Harghita și Covasna au organizat campanii de curățare pe curățat râul Olt de la izvor (Bălan) până în Ilieni, județul Brașov.

În continuare urmează să fie implicate și comunitățile situate pe tot cursul râului, pentru a contribui la păstrarea Oltului curat de la izvor până la vărsarea lui în Dunăre.

După montarea barierei plutitoare din dreptul localității Sf. Gheorghe și ecologizarea amplă din weekend, voluntarii se pregătesc pentru următoarea etapă, unde, cu sprijinul autorităților și poliției locale, vor amplasa panouri informative și camere video pe malurile Oltului, astfel încât persoanele care abandonează deșeuri în aceste zone vor fi identificate și amendate.

Acțiunea de igienizare „Împreună curățăm Oltul” din acest weekend este o componentă a proiectului „Oltul cu apele curate”, desfășurat în parteneriat cu Fundația Comunitară Covasna. Evenimentul de ecologizare a fost susținut de Apele Române Olt.

Sursa foto: Apele Române Olt

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri