Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a scris pe pagina sa de Facebook că autoritățile au intensificat acțiunea de curățare a domeniului public de mașinile abandonate care ocupă inutil trotuarele sau locurile de parcare. În această lună au fost ridicate de pe străzi 81 de rable, un număr record pentru Sectorul 1.

În tot anul 2020 au fost ridicate 126 de astfel de vehicule. De la începutul anului, numai puțin de 1.289 de mașini abandonate au „dispărut” de pe străzile Sectorului 1 în urma demersurilor Primăriei Sectorului 1.

Cele mai multe mașini au fost ridicate de proprietari, ca urmare a somațiilor primite, iar un număr de 218 mașini au fost ridicate de către polițiștii locali.

„Preconizăm că până la sfârșitul anului o să avem un număr total de 277 de rable ridicate de către instituția noastră. Această acțiune, pe lângă locurile de parcare eliberate, aduce și bani la bugetul local, prin valorificarea mașinilor abandonate la fier-vechi”, a scris Clotilde Armand.

Anul acesta, un număr de 176 de rable au fost vândute la REMAT și s-a încasat la bugetul local suma de 77.714 lei.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri