Maidanul care era în curtea policlinicii de la Cetatea Histria a fost transformat într-un nou parc pentru bucureșteni. Administrația Ciucu a preluat terenul de la Primăria Capitalei și a făcut curățenie în zonă.

Noul parc este amenajat cu gazon, loc pentru șahiști, mese de ping-pong, aparate de fitness, băncuțe și zone de relaxare. Gardul ruginit a dispărut și el și a fost înlocuit de o construcție joasă, demnă de noul parc, care se întinde pe o suprafață de 5.500 mp.

Aici era o șerpărie, era mizerie, era o zonă pe care nici nu pot să o descriu, noroc că avem poze ca să vedem cum arăta. Era un teren uitat, abandonat, cu un gard de metal ruginit. Zona era de evitat, nu una pe care să o cauți. În momentul de față, am amenajat 5.500 mp cu gazon, cu 35 de bănci, cu pergole care vor ține inclusiv plante cățărătoare, am asfaltat aleile. Avem alei de marnă, foarte plăcute, coșuri de gunoi, opt aparate de fitness, două mese de ping-pong, o toaletă și, evident, acest gard foarte mic, care să delimiteze ușor zona de ceea ce este în jur. S-a muncit mult și arată complet diferit față de cum arăta înainte.

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6

Pe 17 februarie, muncitorii s-au apucat de curățenie, iar pe 16 aprilie, parcul era disponibil pentru bucureșteni.

Ce planuri mai are Ciucu pentru Sectorul 6

Lucrările au fost făcute de ADPDU Sector 6 și proiectate de peisagiștii angajați în cadrul acestei instituții la cererea edilului.

Primăria promite că anul acesta va reamenaja o bună parte din Drumul Taberei, care a avut de suferit foarte mult timp, pentru că au fost lucrările la metrou. Vor începe lucrările la Parcul Liniei, care acum este un teren industrial pe care Administrația l-a recuperat de la CFR. În plus, se va continua cu piațete în Prelungirea Ghencea, Favorit, Militari, Crângași și Giulești.

Sursa foto: Primăria Sector 6/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri