370 de blocuri, dar și spitalul de urgență pentru copii, rămân fără apă caldă de marți, 3 mai, până vineri, 7 mai, din cauza lucrărilor de remediere a unei avarii la rețeaua Termoenergetica.

Potrivit comunicatului companiei municipale, sunt în curs de desfășurare lucrări de remediere a unei avariei la rețeaua primară DN 800 pe magistrala Berceni, prin înlocuirea unei porțiuni de conductă între Drumul Găzarului și strada Izvorul Rece.

”Furnizarea agentului termic pentru apă caldă pentru 33 de puncte termice care alimentează un număr de aproximativ 370 blocuri va fi sistată până sâmbătă, 07 mai 2022, ora 24.00. Se va opri alimentarea cu apă caldă pentru Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii M. S. Curie – Budimex, două instituții și alte cinci spații industriale”.

Termoenergetica spune că va fi controlată cu acest prilej toată porțiunea de magistrală și vor fi reparate toate defecțiunile identificate, operațiune care nu se poate face când rețeaua este în funcțiune.

Avarie și în nordul Capitalei

În același timp, și în nordul Capitalei peste 170 de blocuri nu au apă caldă până pe 6 mai, tot din cauza unei avarii la rețeaua primară.

Recent, 100.000 de apartamente au fost afectate de două avarii majore și în sectoarele 2, 3 și 5.

În cursul anului 2021, din circa 1.000 kilometri de rețea primară au fost reabilitați în jur de 15 kilometri. Primarul Nicușor Dan afirmă că în 2022 ar putea fi reparați alți 50 de kilometri, conform Agerpres.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri