Ciprian Ciucu, edilul Sectorului 6, a precizat că a participat la ședința conducerii Metrorex cu compania Webuild, cea care a preluat Astaldi și care a întârziat lucrările la M5, zona pieței Drumul Taberei. Potrivit acestuia, noul termen înaintat pentru finalizarea lucrărilor la stația de metrou este 1 septembrie.

”Mi s-au adus fel și fel de argumente printre care insolvența Astaldi, falimentul City Insurance (asigura finanțarea garanției pana la decontare), durata procedurilor de preluare, litigiul cu Metrorex etc. Trebuie știut ca guvernul a alocat banii, a plătit facturi, a făcut ce ține de el”, a scris Ciucu, pe pagina sa de Facebook.

Totodată, acesta a precizat că în maximum două săptămâni ar trebui reluate lucrările în zonă.

”Să vedem, pentru că promisiuni am mai auzit, iar ceea ce au zis inițial, adică faptul că vor finaliza în luna iunie nu se întâmplă. Noul termen, noua promisiune, este 1 septembrie, înainte de începerea anului școlar. Voi monitoriza personal șantierul săptămâna de săptămână. Webuild este în fața unui (nou) început, acum după rebranduire, iar seriozitatea și bunul nume se câștigă prin fapte, nu prin promisiuni. Ca unul care a stat 10 ani cu șantierul sub fereastra de la bucătărie, știu exact ce simțiți”, a conchis Ciucu.

Anterior, liderul PNL Bucureşti a declarat că l-a convins personal pe fostul premier Florin Cîţu să aloce bani pentru acest proiect, în perioada în care Ministerul Transporturilor era condus de Cătălin Drulă.

Sursa foto: Metrorex

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri