30 Iunie 2022

FOTO | Se lucrează în două schimburi în Prelungirea Ghencea. În ce stadiu este proiectul



Lucrările la Prelungirea Ghencea continuă, Primăria Municipiului București stabilind un program de lucru în două schimburi: primul între orele 06:00-14:30 și cel de-al doilea de la 13:00 până la 21:30.

TCMB (Trustul de Construcții Metropolitane București) a demarat de câteva zile un program de muncă în două schimburi: primul între orele 06:00-14:30 și cel de-al doilea de la 13:00 până la 21:30, anunță Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook.

În acest moment se lucrează la caseta drumului, borduri, instalația electrică de alimentare a liniei de tramvai și se pregătește turnarea betonului la fundațiile stâlpilor.

”Mai mult, începând de azi se demarează lucrări la infrastructura liniei de tramvai dinspre Str. Brașov spre Strada Râul Doamnei, numai pe porțiunile pe care se poate asigura circulația auto pe minimum o bandă”, mai precizează edilul Capitalei.

Nicușor Dan amintește și de plata exproprierilor, menționând că banii au fost consemnați în conturile proprietarilor și că demolările necesare pentru lărgirea drumului vor începe în scurt timp.



Citeste si