Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 al Capitalei a inaugurat primele patru parcări pentru biciclete din București, cu un total de 100 de locuri de parcare și a anunțat și tariful pe care trebuie să-l achite cei care vor să închirieze un loc.

Potrivit edilului de la Sectorul 6, alocarea se va face în ordinea cronologică a cererilor, iar în următoarea şedinţă de Consiliu Local urmează să fie aprobat regulamentul.

"Avem primele patru parcări de biciclete în Bucureşti! Le-am pus la cca. 1 - 2 km de staţiile de metrou, în sprijinul conceptului «last mile», în zone cu blocuri, pentru că bicicletele sunt dificil de ţinut în apartament. Accesul este securizat, se face cu cartele şi vor fi supravegheate video. Alocarea se va face în ordinea cronologică a cererilor. În următoarea şedinţă de Consiliu Local vom vota regulamentul şi vom da drumul la înscrieri", a anunțat CIprian Ciucu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit edilului, abonamentul pentru locul de parcare va fi încheiat pentru o perioadă de 1 an cu Administrația Comercială a Sectorului 6, cu posibilitate de prelungire, în cazul în care chiriașul solicită reînoirea abonamentului cu cel mult 60 de zile înainte de expirare și achită taxa aferentă abonamentului pentru încă un an.

"Tariful de închiriere pentru un loc este de 100 lei/an. Pot fi alocate două locuri de parcare pentru fiecare unitate locativă unde are reşedinţa solicitantul. Accesul se va face pe bază de card de acces individual, ce este obţinut după achitarea tarifului de 100 de lei/an şi al garanţiei pentru acesta. O astfel de parcare are 25 de locuri. Dacă există cerere, vom mai face şi le vom bugeta şi pentru anul viitor", a mai spus primarul Sectorului 6.

Parcările sunt situate la următoarele adrese:
- Vintilă Mihăilescu nr. 12;
- Aleea Râmnicel nr. 2;
- Str. Ghirlandei nr. 50;
- Bd. 1 Mai nr. 26.

Sursa foto: Facebook / Ciprian Ciucu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri