Fără un frigider performant, depozitarea mâncării, a băuturilor și a altor alimente în condiții optime este imposibilă. Drept urmare, acesta nu poate lipsi din bucătărie. În ceea ce privește alegerea frigiderului, putem spune că este o misiune deloc ușoară.

Investești o sumă mare de bani într-un aparat de care sigur îți propui să te poți folosi cât mai mult timp. Drept urmare, nu poți alege un frigider oarecare, ci vei dori desigur să alegi un model de o cât mai bună calitate.

Pentru o alegere cât mai inspirată atunci când cauți să îți cumperi un nou frigider, am pregătit o listă cu 3 criterii pe care trebuie să le folosești numaidecât pentru alegerea frigiderului. Folosește-le și tu:

Clasa energetică

Știm bine că energia electrică s-a scumpit mult în ultima vreme, așa că se pune tot mai des problema economiilor la energia electrică. Ei bine, să nu uităm că frigiderul este probabil singurul aparat electric lăsat mereu în priză, pentru a funcționa în regim nonstop. Drept urmare, dacă alegi un frigider cu consum mare, cel mai probabil că vei plânge ori de câte ori factura va veni.

De aceea ar trebui să acorzi atenție clasei energetice, astfel încât să alegi un frigider cât mai economic. Din acest punct de vedere, recomandarea noastră este simplă: alege un frigider cu clasa energetică A.

În acest fel vei avea parte de un consum redus, întocmai pentru ca facturile la energie electrică să nu reprezinte un calvar.

Dacă dorești un frigider cu un consum redus de energie, poți arunca o privire peste oferta de pe Demax.ro și sigur vei găsi multe modele pe placul tău.

Dimensiuni

Dimensiunile contează, inclusiv atunci când cauți să îți cumperi un frigider. Stabilește care sunt nevoile tale în materie de depozitare a alimentelor la rece. Gătești mult și obișnuiești să îți faci provizii generoase, pe care le păstrezi în frigider? Probabil că ai nevoie de un frigider cu un volum mare.

Ori poate că gătești doar la ocazii speciale, iar în frigider ții doar preparate reci și câteva băuturi. În acest caz, frigiderul ales nu ar trebui să fie prea mare, ci un model mai mic se va potrivi mai bine cerințelor tale.

Totuși, nu uita să verifici și care este spațiul de care dispui în bucătărie, pentru a nu cumpăra un frigider mai mare iar mai apoi să nu îl poți instala din cauza lipsei spațiului.

Sistemul NoFrost

În prezent, nu ar trebui să mai existe frigidere fără tehnologia NoFrost. Este o tehnologie foarte practică, care oferă confort, deoarece nu permite formarea gheții în frigider. În acest fel, nu numai că nu va mai trebui să te ocupi de dezghețarea frigiderului ci totodată alimentele păstrate în frigider vor avea parte de condiții mult mai sigure pentru o păstrare optimă pe perioadă îndelungată.

Prin urmare, recomandarea noastră este să alegi un frigider dotat cu această tehnologie și sigur nu vei regreta.

De asemenea, atât timp cât există funcția de dezghețară automată a congelatorului, vei beneficia de mai mult confort, ceea ce înseamnă că ai un motiv în plus pentru a alege frigiderul respectiv.

Comandă-ți frigiderul dorit din oferta Demax, iar în acest fel vei beneficia de un model performant, economic și mai ales de calitate, ceea ce îți va oferi multă satisfacție.

Sursa foto: canva.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri