Mai mulți internauți au postat imagini cu standul României de la Târgul de Carte de la Frankfurt, eveniment ce a început pe 19 octombrie și la care Ministerul Culturii a asigurat prezența țării noastre printr-un stand. Ei critică modul în care s-au organizat autoritățile, unii dintre ei catalogând drept „jenantă” prestația.

„Te umple o jenă fără margini când vezi ce înseamnă prezența noastră ca țară la târgul de Carte de la Frankfurt”, precizează un internaut la postarea în care atașează o imagine cu ceva ce pare a fi un stand amenajat din panouri metalice albe, pe care scrie mic „Romanian Collective Stand”, o mochetă roșie și câteva rafturi.

„Așa arată standul României la Târgul de carte de la Frankfurt 2022! care standuri? Cele cu pereți albi, fără nume, doar cu o hârtie lipită pe cele două laterale. Nici măcar numele țării nu apare scris mare sau vizibil. Înăuntru niște funcționari care dau vina pe alții care - chipurile - au decis o astfel de aranjare și prezentare. Sigur, nimeni nu e de vină. Și la câțiva metri, iată standurile a trei țări din zona noastră estică - geografic, desigur. Mă întreb dacă se aude și se vede pe undeva, mai sus”, precizează un alt internaut, ce atașează și imagini cu standurile realizate de alte țări.

Nu este prima dată când prezența României la un târg internațional lasă de dorit. În prima parte a acestui an, Consultatul General al României la New York posta o imagine cu standul țării noastre din cadrul Târgului de Turism din orașul american, în care se putea vedea o draperie pe care erau prinse, cu cleme, fotografii color printate pe hârtie obișnuită, în format A4, cu destinațiile din țara noastră.

Sursa foto: Vasile Gabrian / Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri