Toate străzile din Sectorul 4 vor avea sistem de iluminat economic, cu LED, iar procesul de modernizare a rețelei electrice, început în urmă cu trei ani, a fost realizat în proporție de 60% deja, a anunţat, primarul Daniel Băluţă.

"Pentru siguranța noastră a tuturor, în următorii ani, vechea rețea va fi complet înlocuită, iar becurile cu lumină galbenă, mari consumatoare de energie electrică, vor deveni istorie. Locul lor va fi luat de un sistem de iluminat modern, de tip LED, care ne va garanta, în primul rând, un consum redus de energie electrică, lucru pe care îl resimțim deja la nivelul sectorului.

Așa cum v-am spus deja zilele trecute, când am discutat despre iluminatul festiv, astăzi Sectorul 4 are cea mai mare rețea de iluminat public, bazată pe LED.
Modernizarea rețelei electrice, începută în urmă cu trei ani, a ajuns în acest moment să fie realizată în proporție de peste 60%, fapt pentru care facturile de acum sunt și ele mai mici cu 35 de procente”, a scris Daniel Băluţă, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit edilului, nu sunt singurele beneficii asociate folosirii sistemului de iluminat cu LED.

„Aceste becuri, a căror durată de viață este mult mai mare decât cea a becurilor tradiționale, asigură o foarte bună vizibilitate pe timpul nopții, astfel încât să ne simțim în siguranță pe străzile din sectorul nostru, unde riscul producerii faptelor antisociale va fi considerabil diminuat.

Mai mult decât atât, LED-urile produc o lumină liniștitoare, fără efecte nedorite asupra vederii noastre și sunt foarte prietenoase cu mediul înconjurător, pentru că nu conțin mercur sau alte substanțe periculoase”, a mai scris Daniel Băluță.

Sursa foto: Daniel Băluță / Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri