Având în vedere afluxul de călători care se înregistrează în continuare către/dinspre litoralul Mării Negre, CFR Călători introduce două trenuri suplimentare pe 1 și 2 mai.

Astfel, la data de 1 mai, pentru preluarea fluxului de călători dinspre litoral, va circula suplimentar trenul IR 12886 pe relația Constanţa (plecare 22:25) – Bucureşti Nord (sosire 01:05), în stația Constanța, trenul va primi vagoane de la Mangalia de la trenul R 8822. Pe data de 2 mai va circula IR 12889 pe relația Bucureşti Nord (plecare 02:50) – Constanţa (sosire 05:34).

De asemenea, CFR recomandă tuturor călătorilor să își procure biletele de tren DIN TIMP și ONLINE de pe site-ul cfrcalatori, în special pentru trenurile de lung parcurs, care au în compunere vagoane de dormit și cușetă.

Anterior, operatorul anunțase că asigură în perioada 27/28 aprilie – 1/2 mai 2023, în plus faţă de trenurile existente în programul de circulaţie, legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi, Suceava, Arad, Craiova, Satu Mare, Baia Mare, Oradea, Cluj Napoca, Târgu Mureș, Brașov spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

Cât despre cele mai ieftine și rapide opțiuni prin care poți ajunge la mare, wall-street.ro a arătat deja care sunt cele mai bune variante.

Sursa foto: Shutterstock / Larina Marina

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri