Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, s-a arătat încrezător în șansele sale la alegerile locale de anul viitor spunând că nivelul de încredere al bucureștenilor este mulțumitor, ținând cont de problemele cu care se confruntă Bucureștiul.

Întrebat dacă s-a uitat în sondaje, edilul Capitalei a spus că nu are propriile sondaje, dar că a văzut altele și s-a declarat mulțimit.

„Eu cred că, la multitudinea de probleme pe care le are Bucureștiul, nivelul de încredere este unul mulțumitor”, a declarat Nicușor Dan, în studioul Digi24.

Acesta nu se teme de susținerea pe care PNL i-ar putea-o oferi candidatului PSD, Gabriela Firea, mai ales că susținătorii PNL s-ar putea opune îndemnurilor liberalilor de a o susține pe candidata social democraților.

„PNL este un partid, el are susținători, care merg la vot, dar care uneori ascultă și alte ori nu ascultă ce le spune partidul. La precedentele alegeri nu am fost votat în mod special de susținătorii PNL, ci de cei de la USR și mai mulți oameni din zona de dreapta. E foarte greu pentru un susținător al PNL, care a presat partidul să se lupte împotriva Gabrielei Firea, să fie convins înapoi să voteze cu Gabriela Firea. Susținerea ei este o decizie pe care PNL trebuie să o ia. Eu încerc să nu-i dezamăgesc pe cei care m-au votat”, a mai spus Nicușor Dan.

Totodată, actualul primar al Bucureștiului s-a declarat surprins de susținerea pe care Gabriela Firea o are, ținând cont de dezastrul lăsat la Primărie Municipiului București (PMB).

„Eu spun că există o diferență mare între guvernarea PSD și Gabrielei Firea, care a o devalizare a banului, o spoială (), în comparație cu ce am făcut noi în acest mandat. Mă miră cota ei de încredere. Nu înțeleg cum cineva care a adus Primăria și compania de termie în faliment să aibă o asemenea cotă de încredere”, a subliniat actualul edil al Capitalei.

Sursa foto: Primăria Municipiului București / Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri