O ucraineancă a fost depistată cu 100.000 de dolari pe care-i transporta într-un rucsac în timp ce se deplasa pe jos dinspre frontieră spre oraşul Siret, a informat purtătorul de cuvânt ITPF Sighetu Marmaţiei, Iulia Stan, citată de Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ITPF Sighetu Marmaţiei, marţi, 26 iulie, în jurul orei 11:00, pe timpul misiunii de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj mobil din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Siret a identificat, pe comunicaţia ce face legătura cu oraşul Siret, la aproximativ 50 de metri de Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Siret, o femeie cu dublă cetăţenie ucraineano-română, care călătorea pe jos.

Având suspiciuni cu privire la scopul prezenţei în zonă, poliţiştii de frontieră au oprit persoana în cauză şi au efectuat verificări suplimentare.

Poliţiştii de frontieră au descoperit că în rucsac femeia avea 100.000 de dolari.

Sursa citată a precizat că femeia, în vârstă de 47 de ani, le-a declarat poliţiştilor de frontieră că banii îi aparţin, dar nu deţine dovada declarării în vamă.

În baza articolului 17, alin. 2 din Legea 86/2006, modificată prin OUG 54/2010, persoana în cauză şi suma în valută au fost preluate de către lucrători Biroul Vamal Siret, în vederea aplicării măsurilor legale ce se impun.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri