Constănţenii racordaţi la sistemul municipal de termoficare nu vor avea apă caldă în perioada 22 august - 6 septembrie, având în vedere că se derulează lucrări de întreţinere şi reparaţii la instalaţii, relatează Agerpres.

''Primăria Municipiului Constanţa informează consumatorii de energie termică racordaţi la sistemul municipal de termoficare că, în perioada 22.08.2023 - 06.09.2023, se vor opri producerea energiei termice şi furnizarea apei calde de consum către toţi consumatorii racordaţi la Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică'', informează un comunicat transmis joi AGERPRES.

Lucrările de întreţinere şi reparaţii în cazul instalaţiilor de producere a energiei termice din CET Palas se impun pentru pregătirea sistemului de termoficare pentru sezonul rece, arată sursa citată. Lucrări de întreținere și remediere a diverselor probleme, cât și operațiuni de înlocuire a unor elemente vechi din diverse magistrale au loc și în alte orașe din țară, inclusiv în București.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri