Opt cadre medicale de la Spitalul Municipal Dorohoi au fost spitalizate după ce au fost diagnosticate cu virusul COVID-19, a confirmat directorul Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, Monica Adăscăliţei.

Cele opt cadre medicale, dintre care trei medici, au fost preluate de ambulanţe şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati", unde au fost internate, potrivit Agerpres.

Astfel, numărul cadrelor medicale din Spitalul Municipal Dorohoi infectate cu noul coronavirus se ridică la 35. În acelaşi timp, personalul din sistemul medical din judeţul Botoşani afectat de această boală a depăşit 200.

Coronavirus în România

Până la 30 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 12.240 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 4.017 au fost declarate vindecate și externate.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 262 de noi cazuri de îmbolnăvire, astfel încât bilanțul în România a ajuns la 12.240 de cazuri.

Citeste si:
Focar de coronavirus într-un spital din Alba: 6 cadre medicale...
Focar de coronavirus într-un...

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Citește și
Ai, n-ai mingea, tragi la poartă!
Setari Cookie-uri