Linia 41 va fi suspendată în ziua de 14.10.2023, pentru a permite începerea lucrărilor de consolidare a Pasajului Grant, pe sensul spre Strada Turda și montarea pieselor de cale pentru circulația alternativă ulterioară a tramvaielor pe un singur fir, informează Societatea de Transport Public București Ilfov.

Pentru preluarea călătorilor de pe traseul liniei 41, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus înființarea liniei navetă de autobuz 641, care va funcționa sâmbătă între terminalele „Piața Presei” și „Ghencea” pe Bd. Expoziției, Bd. Mărăști, Bd. Mareșal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Calea Crângași, Șos. Virtuții, Pasajul Lujerului, Str. Brașov, Bd. Ghencea.

Pe tronsonul cuprins între Piața Montreal și Bd. Ion Mihalache, autobuzele liniei 641 vor circula pe calea de rulare a tramvaielor și vor efectua stații la peroanele de tramvai. Pe sensul spre „Ghencea”, vehiculele vor opri în stațiile de tramvai „Agronomie” și „Cașin” (amplasate în zona Institutului de Agronomie, respectiv după intersecția cu Str. Alexandru Constantinescu); pe Str. Turda – în stațiile „Bd. Ion Mihalache” și „Pasajul Grant” (amplasate după intersecția cu Bd. Ion Mihalache, respectiv înainte de Pasajul Grant); pe Calea Crângași și Șos. Virtuții – comun cu cele ale liniei 178, precum și în noua stație „Bd. Uverturii”, înainte de Bd. Uverturii; pe Str. Brașov - comun cu cele ale liniilor 105, 173 și 221, precum și în noua stație „Bd. Timișoara”, situată după intersecția cu Bd. Timișoara; în terminalul „Ghencea”, pe primul peron.

Spre terminalul „Piața Presei”, autobuzele liniei 641 vor opri pe Str. Brașov, comun cu liniile 105, 173 și 221, precum și în noile stații „Drumul Taberei” (amplasată după intersecția cu Drumul Taberei), respectiv „Bd. Timișoara” (situată înainte de intersecția cu Bd. Timișoara); pe Șos. Virtuții, în noua stație „Bd. Uverturii” (amplasată după intersecția cu Bd. Uverturii), apoi comun cu cele ale liniei 178; pe Șos. Crângași - comun cu linia 178; pe Str. Turda, în noua stație „Turda” (amplasată după Pasajul Grant); pe Bd. Mareșal Alexandru Averescu – în stația de tramvai „Bd. Ion Mihalache” (amplasată după intersecția cu Bd. Ion Mihalache); pe Bd. Mărăști – în stațiile de tramvai „Cașin” și „Agronomie” (amplasate după intersecția cu Str. Alexandru Constantinescu, respectiv în zona Institutului de Agronomie); în terminalul Piața Presei – comun cu liniile 442, 443, 444, 447.

Începând cu data de 15.10.2023, tramvaiele liniei 41 vor circula alternativ, ȋn ambele sensuri, pe Pasajul Grant, pe firul de circulație dinspre Str. Turda spre Șos. Virtuții, iar linia navetă 641 va fi suspendată.

Sursa foto: Shutterstock / Vlad Ispas

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri