Paștele nu ar fi vreodată la fel fără tradiția vopsirii ouălor. Cu toate acestea, de la an la an sunt tot mai scumpe. Dacă în 2022 puteam cumpăra un cofraj de 30 de ouă la circa 30 de lei, în 2023, prețul mediu ajunsese undeva la 45 de lei. Anul acesta, vom plăti până la 55 de lei, în funcție de mărimea lor și de calitatea producției.

Marius Marin este comerciant de ouă din 2022 și spune că nu plănuiește să scumpească ouăle înainte de Paște, adăugând că anumiți fermieri fac asta atunci când crește și cererea. Totodată, el a explicat faptul că, în mod normal, nici producția nu suferă modificări în perioada sărbătorilor, întrucât ar fi o pierdere și mai mare dacă ar cumpăra mai multe găini pe care apoi ar trebui să le sacrifice.

Antreprenorul, împreună cu soția sa, Roxana Marin, și-au creat „Cuibarul” la 30 de kilometri de București, într-un spațiu unde găinile sunt crescute în sistem free-range, ceea ce înseamă că acestea se bucură de soare, de libertate, de aer curat și au o viaţă lipsită de stres.

Astfel de ouă sunt marcate cu cifra 1, fiind prima cifră din inscripțiile pe care le găsim pe ouă. Soții Marin comercializează un cofraj de 30 de ouă, de mărime M, cu prețul de 51 de lei. Cele din categoria L sunt doar cu puțin mai scumpe, având prețul de 54 de lei.

Citește articolul integral pe Retail.ro.

Sursa foto: Pixabay.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri