Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro in fiecare miercuri, de la 12 la 13. Urmareste LIVE intalnirea de astazi.

Emisiunea s-a incheiat. Vezi inregistrarea mai jos.

Start-Up Wall-Street, astazi, la ora 12:00: invitatul este Dragos Dinu (foto), partener al firmei de consultanta in domeniul pharma Link Resource si unul din fondatorii unei fundatii care va organiza anul viitor un summit romanesc de business - Romanian Business Leaders Summit - RBLS.

Tema emisiunii: “Sfaturi pentru tinerii antreprenori. De ce cred romanii ca antreprenorii si managerii sunt necinstiti.”

Care sunt schimbarile de care Romania are nevoie la nivelul comunitatii antreprenoriale? Au tinerii nevoie de lectii de leadership autentic? Incotro se indreapta perceptia asupra antreprenoriatului in randul tinerilor?

Acestea sunt doar cateva intrebari la care va raspunde Dragos Dinu, unul dintre cei mai cunoscuti oameni din mediul de business autohton.

Dragos Dinu a lucrat vreme de 13 ani in cadrul companiei A&D Pharma, pe care a si condus-o, iar in 2008 a intrat in consultanta. Citeste aici mai multe despre Dragos Dinu.

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si
Jeff Bezos, sfaturi pentru antreprenori. De ce nimeni nu face asta?